oresharski-plan

Уникален документ видя бял свят. Отчет на правителството на Пламен Олигархски за свършената работа за 1 година и 2 месеца.

1. Размотавахме, заглушавахме и разтакавахме недоволните, гладни, протестиращи българи до такава степен, че вече забравиха какво искат. Забравиха, че не искат нито един от нас – ДОПГ (държавна организирана престъпна група). Пропуснаха да ни отнемат награбеното и да ни накажат. Кротнаха се отново, дори нещо повече – така ги успахме, че се размечтаха пак за Бойковия хомот.

2. Запазихме управлявалите преди нас. Това вече е традиция, изграждана през последните 25 години. Предизборно хвърляме тонове обещания за справедливост и възмездие. Следизборно ги изоставяме – и без това няма кой да ни потърси отговорност. Балъците – българските граждани все си чакат, ние – ДОПГ сами да се накажем, сами да решим да спрем да ги грабим и лъжем. Няма как да стане. Нека си чакат. За нас е без значение как ще се казват и кои ще са на власт. Всички сме членове на една и съща организация. Дали ние – БСП, или ДПС, ГЕРБ, СДС, ДСБ, РФ, НФСБ, АТАКА, ББЦ, АБВ… все тая. За балъците нищо няма да се промени. Никога няма да има пари за тях. Здравеопазване, пенсии, нови работни места, образование, доходи, бъдеще, бъдеще, бъдеще… Ала-бала-портокала. Докато има роби, ще има и робовладелци. Ние пазим тези преди нас, тези след нас пазят нашите трътки и т.н.

3. Крадохме доволно. Взехме няколко нови милиарда външен заем. Да ги връщат баламурниците и техните деца, на които подхвърлихме няколко трохички. Ей така, даже не от кумова срама, ами нали все по нещо трябва да се правим на различни от тия преди и след нас. Ето, социално ангажирани сме. Номерът минава винаги. С това подиграваме на тия след нас. Те пък ще се оправдават, че трябва да стягат коланите – и те ще вземат милиарди външен заем, уж за да връщат нашите и тези от преди това. И няма да си правят труда да оставят дори трохички за робите.

4. Олигарси и магистрати също са щастливи. Традиционно всеки получи парче от баницата. Те са наши колеги от ДОПГ и ние сме длъжни да се грижим за техните интереси, така както и те се стараят да ни угодят всячески. Разбира се, най-страстно любим Васил Божков и неговите строителни фирми. Хазартните му владения също са ни на сърце. Вальо Златев, Цеко Минев, Гриша Ганчев… и прочие душички са ни скъпи. Точно, както е лозунгът на КТБ – „Клиентите са ни скъпи!”. Чрез БНБ и прокуратурата „ударихме” банката. Но Цветан Василев няма да пострада – той се е нагушил предостатъчно. Няма да навредим и на нито един наш колега от ДОПГ, който има пари в КТБ. Ще го отнесат както обикновено балъците – бг гражданите. Те ще връщат 4,5 млрд. лв., които ще се вземат отново като външен дълг уж за да помогнем на редовите вложители. Освен това подарихме на Цеко Миневата банка – ПИБ 1,2 млрд.лв. БНБ им ги отпусна уж за 5 месеца, но ще удължаваме срока за връщане, колкото си искаме – така направихме и през 2008 г. И тогава, и сега никой не се е оплакал от тлъстите комисиони. Недоволни няма. Робите, естествено си траят, те не схващат пряката зависимост между тяхната мизерия, нищета и обреченост и милиардите, които ние – ДОПГ крадем от тях под различни сосове.

Това е кратката версия на отчета. Подписан е от Пламен Олигархски.Бивш син активист, настоящ червен и бъдещ – какъвто там е необходимо, цветовете са без значение. Майстор на развалянето на седенки. Шампион по баламосване на протестиращи. Удобен тарикат, любимец на Бойко, Серго, Георги, Меди, Ванката, Вальо, Васко… накратко казано – всеобщ галеник, защото изглежда умно, умее да говори без да казва нищо и е послушен. Активен защитник на 25-годишния геноцид над българския народ. Заслужил деец на ДОПГ – държавна организирана престъпна група.

 

Ивайло Зартов, 01 декември 2014 г.