Той: Държавната машина се използва за частни поръчки!

 

Дата: 10-08-2011 16:29

Бургарският апелативен съд отмени 13 годишната дадена присъда на бургаския бизнесмен Ивайло Зартов, който е и автор в afera.bg Присъда от 17.02.2011 г., постановена по НОХД № 1373/2010 г. по описа на Окръжен съд – Бургас се отменя и делото се връща за ново разглеждане от друг съдебен състав на Окръжен съд – Бургас. Решението не подлежи на обжалване или протестиране.

„Доволен съм от решението на апелативния съд, но това не означава че вярвам в правосъдието. Не им вярвам , много добре знам зависимостите им, кой от кого е зависим и защо решението на апелативния съд не е следствие или резултат на справедливост, а безизходна ситуация. Справедливост би имало тогава, когато се чуват и двете страни и обвинението и защитата , а досега на защитата й беше запушвана устата при това брутално, тотално неглижиране и погазване на българските и европейски закони, отнемане право на защита. Жалко е не само за мен и моето семейство, но и за всички български граждани, че в България ВЛАСТИМАЩИТЕ МОГАТ ДА ИЗПОЛЗВАТ ДЪРЖАВНАТА МАШИНА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЧАСТНИ ПОРЪЧКИ. Испанската инквизиция пасти да яде, там само са ги изгаряли на клада.”, каза Зартов специално за afera.bg

По повод писанията на някои електронни медии, че „ “Само допреди година псевдо-организации го кичеха с бутафорните титли „Благодетел на Бургас“ и Кавалер на годината.”, Зартов коментира още: „Скъпи сладури, информирам ви, че решението да ме изберат за благодетел на Бургас е на 17 бургаски медии и е взето с ПИСМЕН ВОТ, а „Кавалер на годината” от Демократичния съюз на жените гр. Бургас. Така излиза, че се гаврите с бургаските медии и жените от града, наричайки ги бутафорни. Лошо е когато поръчителят не дава пълна информация. Срамота, но какво да се прави, случват се тия работи.”

Afera.bg