Опаа…Имаме новини в студиото. Който си мисли, че живеем в Абсурдистан, бърка. Нищо, че у нас пенсиите са по-малки от сметките за парно. Нищо, че можем да се разболеем само тогава, когато имаме фул макс от направления, пътеки и лимити. Който си мисли, че живеем в Бандитостан, също греши. Независимо, че ни управлява шайка разбойници – олигарси, местни феодали и техните слуги – корумпирани политици и магистрати. Тия дни осъзнах, че всъщност живеем в Дебилостан. Години наред аз и моят защитник – адвокат Шопова искаме да се направи ревизия на фирмата „Инглиш вилидж”ООД. И винаги, и на трите инстанции ни бе отказвано. Нямало нужда, според кривосъдниците. Това, разбира се, изобщо не им попречи да ме осъдят за присвояване и безстопанственост. Сега се дръжте здраво:

Викнаха ме на рецепцията на хотела и ми връчиха документи от НАП Бургас. За по-малко от секунда имах смешна надежда, че това е ЧУДОТО, че най-после сме чути и ще се направи ревизия на фирмата. Но се оказа, че в Дебилостан няма чудеса. Тук всичко е закономерно дебилно. Само съвършени, завършени дебили биха тръгнали да правят на мен, на физическото лице Ивайло Зартов ревизия за периода от 01.01.2008 г. до 31.12.2011 г. Защо ли? Ами защото вече ми направиха такава ревизия за срока до 01.01.2008 г. и 5 години назад. Между другото, точно тези 5 години са времето, в което съм бил управител на „Инглиш вилидж”ООД. Така че:

Първо:  Вече си имам ревизионен акт. Любопитно е, че поръчковите кривосъдници на блудника Тонко Фотев не го взеха под внимание… Ах да, сетих се защо! Не им върши работа. В ревизионния акт се вижда, че дарителските ми акции, благотворителността съм вършил с мои пари, не с „откраднатите милиони”.

Второ:  На 28.06.2010 г. разбеснелият се блудник Тонко Фотев разпореди да бъда арестуван. Това, че следователите и прокурорите излъгаха, че съм нарушил мярката „Парична гаранция” е друга опера. В случая е по-важно, че от 28.06.2010 г. съм арестуван за 6 месеца. След това – за  2 години и 3 месеца в домашен арест и след това плавно доплувах до хотела с якото име „Затвор”.

Любопитно  ми е кои са дебилите, които в протеста ми, когато си отрязах пръста са седели на ушите си. И в протеста, и в годините на съдебния процес винаги съм искал ревизия на фирмата, за да се види има ли, няма ли присвояване и безстопанственост. В Дебилостан са тръгнали да ми правят на мен ревизия, а на фирмата – „няма нужда”. В Дебилостан ако ще да си режеш по пръст на ден, на дебилите им е все тая. Въпросът е, дали дебилът-блудник Тонко Фотев е издал тази дебилна заповед на слугите си. Или тук вече самата дебилна система се опитва да ми направи нещо в повече от четата на блудника. И в двата варианта е мега дебилно!

А бе, дебили, как не разбрахте, че съм неуязвим за вашите дебилизми. В творческа командировка съм. Мен не ме занимавайте, по-добре потърсете там сред вас в Дебилостан някой полудебил, който да се сети, че има осъден управител на ООД за присвояване и безстопанственост, без да има ревизия на самата фирма и без доказани липси.

Но в Дебилостан чуваемостта е кофти. Ето ги имената на преките изпълнители на поредната дебилна идея: Пламен Иванов Георгиев – главен инспектор по приходите; Таня Христова Стойнова – старши инспектор по приходите. Чия ли дебилна заповед изпълняват? – На блудника Фотев, на шефа на НАП Краси Стефанов, кандидат дупетат от ГЕРБ, или на някой от корумпетата – политици?

Всъщност, без значение е … В Дебилостан – дебили много! Та това е новината – РЕВИЗИЯ ЩЕ ИМА, ама не тази чаканата, исканата, а някаква дебилна…

Ивайло Зартов, 16 април 2013 г.