images_gorda varna_eu

Кога за последно правихте секс? Спомняте ли си? Като казвам „за последно“ нямам предвид кога е било най-яко, т.е. като за последно. Питам ви от гледна точка на времевото разположение – сутринта, вчера, миналата година… Върнете си усещането и го уточнете. Вие ли чукахте или вас ви чукаха? Останахте ли доволни? А послевкусие имаше ли? Какво беше то? Иска ли ви се отново и пак да се окажете в същата ситуация или не толкова?

Добре, след като си отговорихте на всички въпроси сте наясно че колкото и да е било зле, все някакъв кеф ви е останал. Независимо дали е било взаимно, дали вас са ви шибали или вие сте ебали, при всички положения поне си спомняте, че сте участвали. Нали така? Хубаво. Хайде сега се замислете. Възможно ли е някой да ви го начуква без вие да разберете? Не ви изнасилват и не са ви упоили, но въпреки това ви „работят“ денонощно, при това брутално. Вашите ебачи дори не се крият, те са безцеремонни, нагли и много алчни за вас. Получават рафинирано перверзно удоволствие от това, че ви имат навсякъде, по всяко време и където те си пожелаят.

Какво, какво казвате? Не е възможно да ви го слагат без да знаете, така ли? Огледайте се, около вас е пълно с доказателства. Фрашкано е с „копелета“ – плодове на вашето незнание. Безработни ли сте или пък имате работа, но заплатата е като подаяние и не стига за нищо? Чудите се как и с какво да платите сметките за парно, ток, вода, лекарства, храна… Стените се събират, таванът пада към вас, мизерията ви сплесква. Не виждате изход. Финансовият инфаркт ви е приковал към дивана пред телевизора. Нямате 1 лев дори за билет за автобуса. Седите си в къщи. Не за дълго. След неплатените сметки идват принудителните съдебни дела. Взимат ми апартамента. Оставате на улицата, ровите по кофите и пак не разбирате, че са ви наебали. Изобщо не сте схванали, че вече 26 години систематично ви шибат разбойници, замаскирани като премиери, президенти, министри, дупетати, политици, магистрати… Разболявате се, обаче нямате направление или пък лимитът на болницата се е изчерпал и разбирате, че сте се повредили ненавреме. Искат ви здравни осигуровки, но дори и да ги имате пак ви изнасилват да плащате, за да ви лекуват. Питате защо и ви отговарят, че нямало пари за здравеопазване. Децата ви ходят на училище, където ги учат как да съжителстват с наркотиците и насилието. Получават дипломи, но не могат да си напишат името. Неграмотността и бездарието са на мода. Учудени сте! Ама защо е така? И пак чувате – няма пари за образование. Вече сте пресметнали, че няма смисъл да остарявате. Наясно сте, че с пенсията – подигравка не може да оцелеете. Не задавате въпроси. Знаете, че няма пари за пенсионерите, така както няма и за децата, и за майките… За нищо няма пари.

Обаче грешите. Има, и то много. Страшно много. Някои изроди вместо с тоалетна хартия си бършат гъзовете с пачки с пари. С вашите пари. Борисов, Станишев, Доган, Първанов, Костов, Цацаров, Велчев… и др.подобни шушумиги се чудят къде да си заврат кинтите. Вече отдавна са се подсигурили с апартаменти, къщи, вили, лимузини, яхти… натрупали са по офшорни сметки стотици милиони, милиарди. Това са вашите пари. Спестяванията на вашите родители и животът на вашите деца.

Наистина, възможно ли е 26 години систематично да ти го начукват и ти дори да не изохкаш?

 

Ивайло Зартов, 6 февруари 2016 г.