vizhte-valeri-simeonov-spodeli.eu

 

 

 

 

 

 

www.spodeli.eu

Кога човек си сменя фамилията? Ако човекът е от женски пол е нормално да вземе фамилията на съпруга си, това си го знаем. Защо обаче мъж би си сменил фамилното име? Ако баща ти се казва Симеон Балевски, а твоето първо име е Валери, каква ли ще е фамилията ти? Лесно е – ти трябва да си Валери Балевски, нали така? Така, така, ама не е точно така. Кой знае защо нароченият за собственик на ТВ СКАТ, баш от по-най-„патриотът“ от Бургас се е отрекъл от бащината си фамилия и се именува Валери Симеонов?! Странна работа. Още по-странен е фактът, че нито един от българските журналя не го попита директно що тъй? Не че нямат възможност, канят го всеки божи ден по сутрешни, обедни и вечерни блокове. Питат го за какво ли не, но за това – не щат.

Днес седесарят Коцето Марков е дупетат от Деформаторския блок. Валери Симеонов – Балевски също е дупетат, само че от „Патриотичния“ фронт. В Парламента Валерко всячески се старае да си създаде образа на „мъжагата“. Той е рязък, остър, непримирим борец за благини. Случайно да сте чули поне една лоша дума от Валери по адрес на Коцето в Народното събрание или някъде по безбройните телевизионни участия на „патриота“? Не сте. А това е много, много странно. Ще кажете, че нищо учудващо няма, защото всъщност Валери и Коцето са част от властта и заедно управляват България. Кокалът е в ръцете на четириглавата ламя ГЕРБ, АБВ, деформатори и „патриоти“. Нормално е помежду си да се обичат и да не се плюят едни други. Не се връзвайте на номерата на Гоце Първановото АБВ от 10.05.2016 г. за напускането на коалицията. Любовта между Бойко, Гоце и Румен Петков е стара и ръжда няма да хване.

Да се върнем на казуса Валерко-Коцето. Хората без деменция помнят, че докато К.Марков беше зам.кмет на Бургас, Валери Симеонов и неговата кабеларка не спираха да го храчат. Репортажите за крадливия зам.кмет бяха безчет. Как някакви 8 милиона за детски площадки били отишли във фирми на жената на Коцето. Как били изхарчени милиони общински пари за катерушки, пързалки и люлки, пък те не стрували толкова, а в пъти по-евтино. Крадливият зам.кмет беше разкъсван систематично. Ден след ден се осветяваха схемите му. Валери Симеонов и ТВ СКАТ бяха истински борци за правдини и защитници на ограбваните бургаски граждани.

Бяха. Днес Коцето и Валери са първи дружки в Народното събрание. Какво стана с далаверите на зам.кмета не е ясно. Какво стана с интересите на бургаските жители е ясно – нищо! Всичко е шито-покрито. Тишина. Знам, знам. Ще кажете, че това е в реда на нещата. И срещу ГЕРБ и Бойко Борисов имаше ежедневни плювни по СКАТ. Валери се скъсваше да реве какви бандити били гербаджиите и… какво? И нищо. Сега са в една лодка и хич не върви да разобличаваш себе си. Заедно глозгат кокала и мълчат. Затова по СКАТ вече няма какво да се гледа, освен двете любими теми: казаните с ракия и турската опасност. Ах, Валери, Валери, ах Балевски… Нали си защитник народен. Кой ти пречи в Парламента да изобличиш Коцето Марков – бившият крадлив зам.кмет на Бургас? Ами Бойко Борисов, той вече престана ли да бъде мутра, престъпник, бандит и разбойник? Ах ти, „патриоте“ поврътлив! В това отношение приликата между кумците Валери и Волен е уникална. Сидеров също се пенеше предизборно срещу Бойко, а после му се отдаде безрезервно и по любов. Без съмнение поведението и на двамата е адски „патриотично“, комично и гнусно. Интересен въпрос е за какво Валери използва кабеларката, за рекет ли? Като бухалка ли я върти? Който не си плаща такса спокойствие, го плюе и разобличава в името на собствения си джоб.

Повече светлина върху хигиената на ултра-мега-хипер „патриота“ хвърли бургаския бизнесмен и общенске съветник Георги Иванов. След обилно изнудване, той кандисва да плати такса спокойствие в размер на 125 хиляди лева! Само да не си помислите, че се е откупил до живот. Тази умопомрачителна сума му е гарантирала, че няма да бъде плют месец – два, не повече. След това му е напомнено, че е време за следваща вноска и човекът не издържа. Вади всичко на показ. Иванов демонстрира документ за платените от него пари, който прилича на билет за баня. Сезира всички възможни държавни институции: прокуратура, НАП, ДАНС, икономическа полиция… И какво се оказа? Излезе, че Далавери и селската му бухалка са чисти, като сълзица. Това пък бетонира убеждението, че Симеонов-Балевски и СКАТ са проект на ДОПГ (държавна организирана престъпна група) и са недосегаеми. Не че не им се правят проверки, правят се, за да ги изкарат ангели.

Въпросът кое крило на ДОПГ стои зад лъжепатриотите е важен. Отговорът е очеваден. Необходимо е само лекичко да се върнем назад и да си спомним как широката публика беше активно заблуждавана, че отборът на Далавери Симеонов, Волен Сидеров, СКАТ и партия АТАКА е български отбор. В желанието си да ни убедят, те дори изкарваха на протести срещу руския проект „Бургас-Александруполис“ свои членове и симпатизанти. Трябва да не се забравя, че протестираха рамо до рамо със симпатизанти и членове на ГЕРБ! АТАКА и ГЕРБ се „биеха“ против руските интереси. Каква мелодрама! Какъв сценарий! Сега седнете, за да не паднете. Автобусите с протестъри бяха платени от руската „Лукойл“ – от бойфренда на Бойко Борисов – Валентин Златев!

Какво се излюпи от тази шизофрения? Маските паднаха, гащите и те паднаха и лъсна пряката връзка Москва – АТАКА. О, ужас! Какъв шок и каква изненада. „Патриотите“ се оказаха чужди патриоти. Дали са руски, турски, американски или бангладешки е все тая. За България това са предатели. Смешно и супер нескопосано кумците Далавери и Волен се опитаха да ни внушат, че са скарани помежду си. Уж за някакви милиони, че не са ги поделили. Уж на някаква битова тема. Волен си направи своя телевизия и пое напълно открито по руските пътеки, а Далавери уж се разграничи. Видите ли, той и СКАТ си остават „истинските патриоти“. Сценаристите подсказаха на Далавери, че ще му трябва негова си партия и за да се набива в мозъците на наивниците, я нарекоха НФСБ (Национален фронт за спасение на България), който пък се вля в ПФ (Патриотичен фронт).

Туй то! Няма мърдане. Щеш, не щеш, ще повярваш! Патриотичният – това, патриотите – онова… Журналята се скъсват да канят новите „патриоти“ по студиата, точно както преди това  „патриотизираха“ и вече бившия бг родолюбец и настоящ открит рубладжия Волен. На Сидеровите сбирки винаги присъстват я руския посланик, я руски депутати, а руските знамена са повече от българските. Тук е момента да се замислим защо така яко се възмутихме от това, че на учредяването на Местановата партия ДОСТ присъстваха турския посланик и турски политици, а пък при Волен и „братушките“ не сме чак толкова възмутени. А и турски знамена не видях да се веят при създаването на новата турска партия в България. За разлика от Волен, който е в режим на директно преброяване на проруските гласове в страната ни, на Далавери му е наложена играта „криеница“. Той трябва да се прави, че не е руски проект. Старае се молодецът, но колкото и да се мъчи има неопровержими факти, един от които е „странната“ слепота, която е обхванала ТВ СКАТ и самия Далавери по отношение на доказания със съдебно решение блудник – руски почетен консул в гр. Бургас, екс милиционерът Тонко Фотев. Уж СКАТ и Валери са безкомпромисни срещу „лошите“, ама само наужким е така. От началото на 2012 г. е окончателното и неподлежащо на обжалване решение на съда, с което Т.Фотев – руски почетен консул е обявен за доказан блудник.

Фотев живее и твори в гр.Бургас, в леговището „патриотско“. Буквално пред очите и носовете на иначе всевиждащите и всепомирисващите Далавери Симеонов и подопечните му скатаджии. Но няма да намерите нито една тяхна дума по темата. Вече 4 години „патриотите“ не искат да видят, че в техния град се намира блудник – почетен консул на Русия!  Т.Фотев го возят с червен дипломатически номер на автомобила му. Никой не знае какво изнася и какво внася при разходките му в Турция. Никой и не пита. Общите им господари не разрешават. Като говорим за общи господари е ясно, че никакви чужди интереси не биха могли устойчиво да покълнат на българска земя без активното съдействие на безродни подлоги.

Още през далечната 1994 г. е замислено създаването на ПС (Патриотичен съюз). Димитър Иванов – Гестапото, шефът на доносниците в ДС (Държавна сигурност) съгласува идеята с Андрей Луканов, Кольо Добрев и Любен Гоцев. През 1998 г. се създава ДЕР (Движение за единство и развитие), по-известно като „Генералското движение”. Основатели са Димитър Иванов, Николай Добрев и Любен Гоцев. Те решават кой да влезе в ИК: Бриго Аспарухов, Димитър Димитров, Драгни Драгнев, Кръстьо Трендафилов, Младен Червеняков, Петър Анастасов… Генералското движение обединява 126 бизнесмени, кметове, бивши милиционери, издатели… Това Кремълско пипало има много изтърсачета в България: Гоце Първанов, Йоан Костадинов, Волен Сидеров, Далавери Симеонов, Тонко Фотев, Бойко Борисов, Вальо Златев… списъкът е дълъг, срамно дълъг. Някои от надуваемите кукли вече не се крият и гордо служат на Москва. Други, все още се правят на калинки, на „патриоти” и на по-баш от най-„патриоти”, като другарят Балевски например.

Между другото, някой знае ли какво стана със смешката, наречена „Парламентарна комисия за разследване на руско-турското влияние в България”? Предлагам да се създаде комисия, която да потърси българското влияние в българската политика. Ето това ще бъде истински тежка и почти непосилна задача. В държавата на изхлузените гащи да се намерят българи, отстояващи българските интереси. Ама така е то, като отвсякъде ни натискат ешелони от матрьошки.

 

Ивайло Зартов, 10 май 2016 г.