Ха, ха, ха. Простете ми, но не мога да спра да се смея. Вече съм в затвора от около две седмици. Поръчителите на скалъпения процес срещу мен – блудникът Тонко Фотев, прикрит като почетен консул на Русия в гр.Бургас и бившият депутат от Руската Дума, мутрата Гудков би трябвало да са щастливи и да се успокоят. Техните слуги, корумпираните прокурори и съдии на три инстанции отказаха да направят ревизия на ООД-то и ме осъдиха за присвояване и безстопанственост, нищо че няма доказани липси!!! Поръчител и палачи „победиха”, нали така? Ето, аз съм зад решетките, осъден на 9 години строг режим. Фотю, Гуди и проститутките им би трябвало да са доволни. Но става нещо много странно. Блудникът Фотев, вместо да си пийва турската ракия и да се наслаждава на мезетата прави смешни ходове. Продължава да торпилира с телефонни обаждания, смс-и, мейли, коментари… Дори се изявява лично като медийна звезда и плюе, храчи. Блудникът неистово се мъчи да отблъсне всеки човек, който ме подкрепя или просто всеки, принципно застанал на страната на справедливостта. Фотко се опитва да измести фокуса на моя протест срещу корумпираната шайка кривосъдници, това е ясно.

Както си се смеех неудържимо и се замислих. Защо все пак сивият кардинал на Бургас продължава с простотиите си? Замислих се и се сетих. Защото го е страх! Всичките глупости ги върши от страх да не влезе в затвора. Да, точно така. Въпреки, че неговата прокуратура е опънала здрав чадър над плешивата му глава, има мноого голяма вероятност почетният консул на Русия в гр.Бургас, бившият милиционер Тонко Фотев да влезе в затвора за блудство.

Според решение на СГС от 17.01.2012 г., което не подлежи на обжалване и протест, Тонко Фотев действително е извършил блудствени действия с една от доведените ми пет дъщери, като при това я е заплашвал, че ще унищожи семейството ни и ще ни изсели от Бургас. В същото това решение на СГС ясно е записано, че само съд може да прекрати образуваното срещу него досъдебно производство, което услужлива районна прокурорка от Бургас – Милтиядова удобно е позамразила още от 2010 г. В края на този материал прилагам линк към това решение на СГС, а също така и две извадки от него, които документират страховете на блудника.

В паниката си Фоти прави грешки. Как ще си обяснят зрителите на една уж „патриотична” телевизийка от Бургас, че от екрана открито защитават блудника. Нали идват избори, телевизийката си има и партия, ще се бори за гласовете на честните български граждани. Е, да де, ама нещо не се връзва. Излиза, че ТВ-то от Бургас и партията ѝ застават на страната на доказан със съдебно решение блудник и го бранят, като свой роднина. Каква ли мега причина би могла да ги накара, да ги принуди да си вкарат такъв автогол? Точно преди избори, когато убеждават и зомбират потенциалните си привърженици в своята „патриотичност”, да поемат защитата на блудника. Какво ще си кажат зрителите, членовете на партията и симпатизантите, след като прочетат решението на СГС от 17.01.2012 г. Дали тези хора, които са наистина честни и жадуват справедливост, ще се зарадват да разберат, че са в един отбор с гнусния Тонко Фотев, извършил подробно описаните блудствени действия. Какво става? Такива глупости не се вършат преди избори, нали? Единственият възможен отговор е, че блудникът Тонко Фотев е скрит собственик на ТВ-то, чорбаджия в сянка и за да спаси кожата си от затвора е готов на всичко.

Ха, ха, ха – пак се смея. А бре, Фотко, що се притесняваш? И да ти вкарат в съда в Бургас досъдебното произдовство, нали всички кривосъдници са твои хора. От какво се шашкаш толкова? Може и медал да ти дадат за блудството! Аха, сетих се. Алчното ти мустаче се тресе – явно услугите няма да са безплатни.

Тоню, блуднико ненаказан, не се коси, ще ти мине! Ела при мен в затвора. Е, турска ракийка няма да мога да ти сервирам, ама карай. Не дръж на дреболиите! Взимай багажа и дим да те има тук, при мен! Чакам те!

Решение на СГС, 17.01.2012 г.:

http://legalacts.justice.bg/ShowAct.aspx?actId=1733050

Извадки от текста на решението:

Горната фактическа обстановка се установява след анализ на събраните по делото доказателства и доказателствени средства за тяхното установяване:……………..

Следва да бъдат споделени правните изводи на първоинстанционния съд за успешно проведено насрещно доказване, като въззивната инстанция намира, че от доказателствената съвкупност, включително обясненията на подсъдимата и разпитаните по делото свидетели, се установява, че частният тъжител Фотев действително е извършил блудствени действия спрямо нея, като я блъснал в тоалетното помещение на спортен комплекс „Лазур”, гр. Бургас, притиснал с една ръка към стената, а другата пъхнал под шортите на подсъдимата и вкарал пръста си в половия й орган, като същевременно я предупредил да не се прави на недостъпна, като я заплашил, че ако не прави това, което той иска, ще съсипе семейството й и ще ги изсели от гр. Бургас.

В тази връзка и по повод възражението на частното обвинение, че е налице прокурорско постановление за прекратяване на наказателното производство, водено срещу частния тъжител Фотев за блудство с подсъдимата Качарава, което е задължително за съда, следва да се направят някои уточнения. На първо място, следва да се отбележи, че няма данни цитираното постановление за прекратяване да е било надлежно връчено на пострадалата, с оглед евентуалното упражняване на правото й на жалба, съгласно разпоредбата на чл. 243,ал. 3 НПК, което представлява и пречка пред влизането му в сила. На следващо място, следва да се отбележи, че прокурорските постановления не влизат в сила, т.е не придобиват стабилитет, докато не бъдат потвърдени от съд. Този извод се налага от коректния прочит на разпоредбата на чл. 46, ал. 3 НПК, съгласно която по-горестоящият по длъжност прокурор и прокурорът от по-горестоящата прокуратура може писмено да отмени или измени постановленията на непосредствено подчинените му прокурори, а неговите писмени указания са задължителни за тях, като упражняването на това процесуално право не е обвързано със срок и условия и пречка пред упражняването му представлява единствено произнасяне на компетентен съд, който е потвърдил постановлението на долустоящия прокурор. Предвид всичко гореизложено, не могат да бъдат възприети доводите на повереника на частния тъжител /Фотев/, че постановлението за прекратяване на наказателното производство по пр. пр. № 2542/2009 г. на Бургаска Районна Прокуратура има задължителна сила за съда в производството по настоящото дело. Следва да се отбележи, също така, по повод доводите на повереника, че, при откриване на престъпление от общ характер, съдът е следвало да изпрати делото в съответната прокуратура, че в настоящото производство съдът проверява единствено истинността на изложените твърдения, т.е. изследва обективното наличие на деяние, във връзка с exceptio veritatis, а не се произнася по наличието на престъпление (доколкото там се изследва и субективният елемент на деянието)…..

 

Ивайло Зартов, 13 април 2013 г.