3mart5Днес е 3-ти март, честваме освобождението на България. След като сме освободени, свободни ли сме?

Олигарсите и местните феодали като Златев, Божков, Ганчев, Гергов, Гигов, Батков и много други техни събратя свободно назначават българските правителства. Свободно разграбиха държавата чрез заменки, приватизации, уредени търгове и комисионни. С лекота управляват армия от корумпирани магистрати. Назначените политици, напълно освободени от всякакви морални задръжки разпродават България и си тъпчат джобовете.

Пенсионерите имат свободата да избират, да си купят лекарства, да си платят сметките за ток, вода и парно или да си купят хляб. Младите българи свободно бягат от родината си в търсене на препитание. Заблудилите се, че могат да правят бизнес свободно фалират, смазани от бюрокрация, корупция и банкови лихви. Безработните са освободени от задължението да ходят на работа и от надеждата да намерят такава. Децата ни свободно си купуват наркотици направо в училищния двор. Болните безгрижно умират вместо да се лекуват. Свободата на словото е гарантирана, всеки може да се подмазва на властта.

Не сме ограничени от ценностна система, не ни пречи никакъв идеализъм, главното са парите. Да се докопаш до тях без значение по какъв начин. Разрешено е да грабиш, да насилваш, да предаваш. Всеки ден абсолютно свободно се самоубиват хора. Смазани от заобикалящата ги тотална слободия. Най-свободни сме българските данъкоплатци. Доброволно и на драго сърце подпомагаме чужди и родни монополисти – “инвеститори” да изнасят милиарди от нашите пари извън България. Даряваме живота си на крадците – олигарси и техните слуги – корумпираните държавни служители. Освободили сме ги от отговорност. Естествено те усвояват свободата си. Купуват си яхти, лимузини, вили на луната, децата им се губят в палатите построени с парите ни. България е свободна държава и затова сме решили да бъдем енергийно зависими от Русия. Да навеждаме глава пред ЕС и САЩ. Дори подпомагаме турската икономика. Фалиралата Гърция, и тя е доволна от нас. Чрез банките си свободно смуче по един милиард годишно от нашите пари.

Свободата ни е неудържима. Размазваща. Тя е навсякъде, накъдето и да се обърна, от всички страни ме изнасилва. Само мислите ми се блъскат от една свобода в друга и сърцето ме зове да се освободя отново. Време е за освобождение!