karikatura_20432766 Карикатура: Иван Кутузов

Добър ден, будали. Добре дошли на поредното преброяване на балъците. Евро избори 2014. Всъщност, вие вече си знаете – няма значение как се наричат. Местни, парламентарни, президентски или евро. За последните 25 години трябва да сте научили – все тая! Ето какво сме ви приготвили този път:

1.Гласувайте за БСП! За петдесетте социални милионера в ръководството на партията-майка. За схемите от типа „Батко и Братко”, заменки на чукари за плажове и червени шамани. За незаменимата Моника – най-великата пиарка на всички времена и специалистът по ролята на шинелите в съветската армия Сергей.

2.Гласувайте за ГЕРБ! За обещавача на справедливост Бойко и милиардния рекет. За Цецо – шестте апартамента, постната пица Дянков, обилно гарнирана с бонуси за милиони, ама за нашите хора. Не за вас. За безкрайния апетит на Цветелина Бориславова и злоядата Фидосова.

3.Гласувайте за ДПС! За тежките хонорари на хидролога Доган, тесните специалисти Данчо Ментата, Христо Бисеров и обръчите от фирми.

4.Гласувайте за АТАКА! За личното патриотично обогатяване на Волен и роднините му. Или пък за неговия кум:

5.Гласувайте за Националния фронт за задоволяване болните амбиции на Валери Симеонов – Балевски. По-селското копие на Сидеров.

6.С леко неудобство ви предлагаме да гласувате за новия супер як обещавач на справедливост Бареков. За Пеевски и медийно-банковата сергия отзад. За „Наглост без цензура” и мечтата България да се напълни с дудуци.

7.Гласувайте за „Деформаторския блок”. За Меглена Миглена Кунева Пръмова и сбирщайн от жълто-сини мераклии.

8.Гласувайте за АБВ и Гоце – трепачът на архари. За танцуващия с мутри вътрешен министър Румен Петков и генерали без армии. За далаверата „Сапард” и приятелската компания Люси Стойков, Марио Николов и прокурор Стойчо Ненков.

Достатъчно ли са 8 парчета? Хайде, стига ви толкова „разнообразие”. Мили абдали, от тези предложения, което и да изберете, все на нас ще кацнете. Така че, споко. И за да не се надувате много, да си знаете – хич да не гласувате, пак за нас работите. Секционни, районни и прочие избирателни комисии сме ги подредили. Бюлетини сме напечатали колкото и каквито трябва. Протоколите са нарисувани. Не ни дреме за вас. Ние винаги ще сме си на власт. Кои сме тия „ние” ли? Ха-ха-ха. Не се правете на по-тъпи, отколкото сте. Познавате ни. Ние сме сплотения отбор от олигарси и местни феодали – Златев, Божков, Гергов, Ганчев, Прокопиев, Минев… Надуваемите кукли, назначени да се правят на политици – Станишев, Борисов, Доган, Първанов, Костов, Сидеров, Симеонов, Бареков, Пръмова… И наемниците в тоги – прокурори и съдии: Цацаров, Велчев, Ситнилски, Христов, Дърмонски.., ВСС, ВКП…

Ето това сме НИЕ. Три глави на едно тяло. За по-накратко може да ни викате ДОПГ (държавна организирана престъпна група). Ха-ха-ха. Знаем, че езикът ви няма да се извърти от страх. Раболепен, слузест страх. Четвърт век ви грабим и унижаваме, а вие не само че ни търпите, но дори някои от вас ни облизвате, като помияри. Отрепки, боклуци, мърши! Да, това сте вие.

Роби, стягайте се за поредното преброяване!

 

Ивайло Зартов, 08 април 2014 г.