cacarov_Afera.bg  Колаж: afera.bg

Скъпи другарю Главен виновник за геноцида в България,

Преди да ви отпочна по същество, се чувствам длъжен да разясня някои моменти от обръщението ми към Вас. Скъп и прескъп сте за всички български данъкоплатци не само защото получавате заплата без да има реална полза от Вас за народа. Благодарение на Вашето действие и бездействие, ДОПГ (държавна организирана престъпна група) продължава безнаказано да безчинства в Родината ни. Нито един корумпиран министър, висш прокурор, съдия, шеф на агенция, комисия или друг ръководен държавен изедник не е тикнат в затвора. Благодарение на Вас и на Вашия предходник Борис Велчев, възмездието и справедливостта никак не могат да достигнат до българските дупетати, политици и олигарси, разграбили страната ни през последните 25 години. Полза от Вас няма, а вредите са безчет…

Скъп сте ни и още как! Другаросвам Ви, защото се чувствам едно към едно като в социализЪма по Бай-Тошово време. И там законите важаха само за простосмъртните баламурници. За нашите момчета и момичета няма правила. Наш´те са над закона – всичко им е разрешено. Могат да крадат, да грабят, да убиват…, винаги ще се отървават. Винаги ще се намери за тях сладка държавна хранилка. Преди наш´те бяха от ръководството на БКП и приближени към тях близки и роднини. Сега наш´те са се разплодили, като метастази – ГЕРБ, БСП, ДПС, АБВ, НФСБ, АТАКА, РБ, ДСБ, СДС, НДСВ… Опоскаха като гъсеници цялата държава и все им е малко.

Даа…, проточи се малко уводчето ми. Хубаво си мислех да люшна една тлъста и заслужена псувня и да карам направо, ама нá – побоях се да не засегна нежната Ви душевност на борец за кривини (това е обратното на борец за правдини).

Скъпи другарю Цацаров, понасъбраха се няколко въпросителни и реших лекичко да Ви ги отпера. Само да не вземете сега да се развълнувате и да си помислите, че очаквам от Вас смислен отговор. Хич даже не се нáдам. Вашата позиция на вечно нямащ доказателства за корупция по високите етажи на властта е всеизвестна. Въпреки това лееекинко ще Ви попитам:

1. Как така синчето на другаря Гоце Първанов се сдоби с 5-звезден хотел? Откъде са парите за туй чудо? Таткото обясни, че детето било теглило кредит, че родителското тяло му помогнало и че от приятели бил получил помощ. Ъхъ, ясно! Само дето не нещо, ами нищо не се връзва. Гоце няма как да е спестил законно от президентската заплата милиони. Кредити не се дават без обезпечения. Интересно е да се види и кой е дал кредита. И кои са тия приятели, и с колко точно те пък са помогнали?

2. Можете ли, скъпи другарю Цацаров, да ни осветлите кои са тия тайнствени 4 фирми, които са плащали хонорари за консултантски услуги на Цветан Цветанов, по-известен като главен подслушвач? Какво точно ги е консултирал другарят физкултурник? И дали някоя от тези фирми е печелила обществена поръчка, тоест дали се е облажила с парите на българските данъкоплатци?

3. Откъде тоз лош късмет – единствената рафинерия в света, която работи на загуба от 2007 г. досега да се окаже в България? Защо Вальо Златевото чудо „Лукойл” не плаща данък печалба? Някой знае ли какви товари преминават през частното Лукойлово-Златево пристанище „Росенец”, южно от Бургас?

Скъпи другарю Цацаров, за тези три питанки явно ще Ви се наложи да хвърлите един боб или да гледате на кафе. Следващото въпросче обаче, съм го подбрал специално да Ви е така по-близко до сърцето – добре известно е, че преди прокурорстването сте бил съдия, демек правните казуси за Вас са нещо, като да си измиете зъбите или да си избършете …

4. В Протокол от публично съдебно заседание по НАХД № 13201, решение на НО 102 състав, съдия Николай Василев разрешава на Николай Колев – Босия да хвърля по българските дупетати и политици „яйца, домати, вода, блажна боя, обувки и други подобни”. Защо ние, българските граждани да не можем да си го изберем този съдия за шеф на ВКС, ВКП, Главен прокурор, Министър на правосъдието? Защо Вие и паразитите от Висшия съдебен съвет да решавате какво ще стане с този почтен съдия и с отчайващо малкото на брой честни негови колеги?

Кърлежи, въшки, пиявици и прочие кръвосмучещи твари сами на себе си няма да си предпишат обезпаразитяване, нали така скъпи другарю Цацаров? Да, да, знам. Ще се оправдаете, че за да има пряк избор на магистрати трябва да се променят закони, Конституция, Земята да се завърти наобратно, да пръдне гущер… Спокойно де, не се напрягайте. Казах Ви, че не очаквам от Вас смислен отговор. Имам още няколко милиона въпросчета. Но ще Ви ги подавам така – на порции и полекичка. За да не се преуморите в четенето.

Само едно нещо ме глозга: Какви ли са тия „други подобни”, дето може да ги мятаме по отрепките?

 

Ивайло Зартов, 26 август 2015 г.