plamen-goranov  Снимка: Frognews

Поклон пред паметта му. Прокуратурата образувала преписка срещу неизвестен извършител за подбудителство към самоубийство. Същите тези прокурори, които 23г. бяха и все още са част от престъпната шайка ограбила България, сега ще търсят виновника за самоподпалването на Пламен Горанов. Дали ще намерят подбудителите? Ще разпитат ли свидетелите? Защото има около 7 млн. свидетели на геноцида в България. Всички знаем кой подпали Пламен Горанов. Държавната ОПГ – организирана престъпна група. Бандата, която си открадна държава. Ето ги подпалвачите:

1.- Олигарси и местни феодали. Пламен сам посочва групировката ТИМ от Варна, свидетелите ще добавят от всеки български град местните изедници. Например в Бургас – доказаният със съдебно решение блудник Тонко Фотев, който коли и беси в града 12 г. при управлението на зависимите  Йоан Костадинов и още 6 г. при Димитър Николов. Първият е от БСП, вторият от ГЕРБ. Така е навсякъде, така е в цялата държава. Герговци, Миневци, Баневци...

2.- Политици, назначени от първата група подпалвачи. Двадесет и три години ни се подават предварително подредени и проверени слуги на монополистите. Това са всички участвали в управлението-грабеж без изключения.

3.- Магистрати, корумпирани и зависими прокурори и съдии. Това са трите групи подпалвачи, те запалиха Пламен. Те приватизираха България, те са виновни за мизерията, за бедността, за геноцида.

При отсъствие на справедливост, Държавата не е нищо друго, освен разбойническа шайка, а самите разбойнически шайки са миниатюрни държави. Разширила областта на влиянието си, добрала се до безнаказаност шайка се нарича  държава.” Думите са на Аврелий Августин (354-430). Откъде ли е могъл да знае, че мафията ще си има държава? Но има още една четвърта група, без която не би могло да се осъществи подпалването. Това са немите свидетели. Малодушните робски душички, които 23 г. виждат какво става, но мълчат. Тези, които не смеят да се опълчат на камшика. “Смелите” на маса и под юргана, но гледащи надолу в земята когато до тях се извършва поредната несправедливост. Тези, които се правят, че чуждата болка, чуждото нещастие не ги засяга. А в деня когато местният феодал разбие тяхната врата, пребие, изнасили и ограби тях самите и семействата им, те хленчат. Никой не им бил помогнал, никой не ги бил защитил, всичките им съседи и приятели гледали в земята, докато тях ги унищожават. Без тази група от роби първите три групи не биха сторили нищо. Нямаше Пламен да изгори. Нямаше всеки ден да се самоубиват българи смазани от нищета и безнадежност.

Въпросът е колко още пламъци трябва да лумнат от човешки тела за да се пробудят робите и да осъзнаят, че няма чужда болка. Няма чужда мъка. Всичко се случва защото ние го позволяваме. Ние сме разрешили на подпалвачите да запалят семействата ни. Ние сме разрешили на подпалвачите да запалят Родината ни. Кой подпали Пламен?