До Главния прокурор на Република България

До ВКП на Република България

Копие до: Вивиан Рединг, Европейска комисия по правосъдие

Копие до: Медии

 

И С К А Н Е

От Ивайло Илиев Зартов, осъден с Решение № 604/ 20.03.2013 г. на ВКС, понастоящем изтърпяващ присъда  л.с. в Централен Софийски Затвор

Другарки и другари от ВКП, другарю Главен прокурор, отново искам от вас да бъда незабавно освободен. Да отмените решението на некорумпирания съдия Дърмонски от ВКС ( № 604/ 20.03.2013 г.), с което беше окончателно изпълнена поръчката срещу мен – да бъда осъден за присвояване и безстопанственост в качеството ми на управител на частната фирма „Инглиш Вилидж” ООД, без да се направи ревизия на самата фирма.

Защо се налага отново да ви пиша вие прекрасно си знаете, но за читателите – почитатели на некорумпирани прокурори и съдии ще обясня:

Получих отговор на искането ми за преразглеждане на пасквила, наречен дело. Всъщност получих смешка, подписана от някаква другарка – прокурорка от Върховна Кастрационна Прокуратура, пардон Касационна. Другарката И.Чобанова ме развесели с прозрението си, че нямало процесуална възможност за проверка на глупостите, извършени от колегите й – кривосъдници. Било невъзможно да се преразгледа поръчката, пардон – делото. Бре, каква изненада! На всичкото отгоре другарката И.Чобанова в „отговорчето” си се е фиксирала върху решението на Окръжен съд – Бургас и много загрижено ми обяснява, че се налага да ми покаже тройна комбинация с преобладаващ среден пръст.

В искането си (с вх.№  15215/ 10.III от 09.09.2013 г.) не ви наричах с ласкавите обръщения „другарки и другари”. Там си позволих да ви засегна на „госпожи и господа”. Но сега се поправих. Това, че коригирах обръщението си към вас, не означава че съм променил мнението си за вас. Вие, другарки и другари сте мутанти. Спокойно, това не е обидно, а физиологично пояснение. Вие сте едновременно и слуги, и част от шайката разбойници, които откраднаха държавата. Вие сте роби на руски и американски посланици, на родни чорбаджии, като Вальо Златев, Божков, Гергов и др. Слугувате на надуваемите кукли, набедени за политици – Станишев, Борисов, Доган… Бандитите ви назначават и ръководят вашето кариерно развитие. Вие, другарки и другари – кривосъдници им се отблагодарявате, разрешавайки им да ограбват българските данъкоплатци вече 24 години. А когато се наложи, ги пазите не само от закона, а и от някой, дръзнал да им се противопостави. Всъщност, другарки и другари, спорен е въпросът кои са по-големи престъпници – олигарсите, местните феодали, политиците, или вие – бандитите в тоги. Както се казва – въпросът е дискусионен.

В края на това свое ново искане, породено от вашето „отговорче” на основното ми искане от дата 09.09.2013 г. прилагам отново възможните варианти за вашия гърч – а) б) в) г ) д ) е). Добавям и ж) – незабавно да се самоарестувате и самоосъдите за геноцид над българския народ.

Пак искам да ми отговорите писмено. И Слава Богу, че не можете да се оправдаете, че не може да ме намерите на адреса. Както идиотски сте написали, че не сте намерили съпругата ми у дома. А бе, ей, веселяци сте вие. Само дето нямате полезен ход. Жалки сте.

P.S. И да не забравите да поздравите почетния блудник Тонко Фотев и да му благодарите за това, че ви набута таралеж в гащите.

Ивайло Зартов,  30.10.2013 г.

София, х-л Затвора

 

За по-пълно удоволствие на читателите публикувам искането си (  с вх. № 15215/ 10.III от 09.09.2013 г. ) и  „отговорчето” ( от 19.09.2013 г. )