36286932_303В живота ни има събития, които си плачат за леко предъвкване. На 06.11.2016 г. българският народ гласува срещу ДОПГ (държавна организирана престъпна група)! Народът се изправи срещу бандата от корумпирани политици, магистрати, олигарси и местни феодали.

Над 3,5 милиона българи заявиха, че желаят да се управляват сами, чрез пряка демокрация и с приповдигнато настроение участваха в Референдума. Допегейците заеха кръгова отбрана. Как да изпуснат кокала? Как да загубят заграбената от тях власт над  довчера безмълвния народ?

СИК (секционни избирателни комисии), като първи отбранителен вал започва да отблъсква напиращите към свободата си български граждани. Няма пликове за бюлетините, няма декларации, обръщат урните с надпис „Референдум“ наобратно, за да не се вижда, не дават на гражданите едновременно бюлетина за президентските избори и за референдума. Първо да гласували за президент, пък после пак да се наредят на опашката, за да гласуват за другото. Номерата сикаджийски край нямат. Всичко е с цел да се намали активността, да се забавят хората, да се изморят, да се отчаят и да се откажат да гласуват. Българите обаче стискат зъби и чакат по 3-4 часа на опашките, чакат и гласуват. ДОПГ са ужасени. Слугите им докладват на всеки кръгъл час каква е активността, какво се случва и става ясно, че вече започва да мирише на изгоряло. Край. От ЦИК (централна избирателна комисия) издават заповед. Край! В 21:00 часа всичко да приключи. Никакво гласуване след този час! Отвън на улицата остават десетки хиляди българи, които искат да гласуват, но не могат – не им се разрешава! Отнето им е Конституционно право! Конституционните съдии си бъркат по носовете. Те са част от ДОПГ. Назначени са от Парламент, Президентство и Магистратура. Виж, ако бяха избирани пряко от народа, щяха да защитават Народа, но сега са допегейски слуги. СИК започват да попълват протоколите от изборния ден. Броят пликове, бюлетини, подписи. Накрая се оказва, че гласувалите в секцията „Х“ са нула – 0. Нищо, че пак в същия протокол са отбелязани 763 бюлетини. В секцията „Y“ в урната има 472 плика, и в протокола ги има, но гласувалите пак са нула – 0! В секция „Z“ – 534 подписа, бюлетини и пликове, но гласувалите отново се оказват нула – 0! Циркът продължава, секциите с подобни нулеви резултати се трупат, стават твърде, прекалено много. Фалшификацията е очевидна и плоска. Но тук се включва втората отбранителна линия на допегейците – РИК (районни избирателни комисии), те приемат резултатите от СИК-овете и удостоверяват, че всичко е наред. Задачата на РИК е проста. Да си затворят очите за „сбърканите“ протоколи от СИК и да приемат „нулите“ за истина! След това идва редът за последната дума на ЦИК. Те приемат резултатите от РИК-овете, натамъняват ги, донапудрят ги и оповестяват крайния резултат – окончателната присъда. А тя е – не стигат 12 027 гласа! Да живее ДОПГ! Да го духа Народа!

Какво следва? По закон може да се предизвика двуинстанционно съдебно дело за оспорване на изборните резултати с искане за отваряне на чувалите с бюлетини и нова проверка, преброяване и сравняване с протоколите. Какво ще се случи ли? Съдът на първа инстанция ще разреши да се отворят и проверят резултатите само в тези секции, за които има сигнали за нарушения. Ще се назначат вещи лица, които да извършат проверката. Всички протоколи ще са фалшиви и ще има разминаване с броя бюлетини и пликове. Но въпреки това, съдът ще се произнесе, че няма основание да касира изборите или да добави установените нови резултати. Тоест, ще потвърди де факто лъжата на ЦИК. След това ще има обжалване и втората съдебна инстанция чисто и просто ще потвърди решението на първата. И толкоз. Туй то!

Това е последната точка от защитата на ДОПГ, която започна още преди 06.11.2016 г. с неглижирането на Референдума, с информационното затъмнение, което беше наложено от журналята-слуги на ДОПГ. Подчинените медии, дребните чиновнически душички от СИК, РИК и ЦИК и проститутките-съдии ще направят всичко необходимо, за да могат паразитите да останат на власт. Главният прокурор Сотир Цацаров ще остане безмълвен. Той няма да види нищо, нито една причина, за да защити българските граждани, правата им и България. Цацаров, и той като предшественика си Борис Велчев е назначен от ДОПГ. Е, съвсем друго щеше да бъде, ако той беше избран пряко от нас – от тези, които му плащаме заплатата. Но към този момент всички висши магистрати се назначават от ДОПГ, а не от Народа и е ясно на кого служат.

И така, грабежът продължава. Властта остава в ръцете на бандитите от политическото статукво – БСП, ГЕРБ, Деформаторски блок, Обединени тарикати, ДПС, АБВ и прочие крадци, които умело насъскват едни срещу други балъците си – партийните членове и симпатизанти. Докато олигофрените се мразят и псуват помежду си, техните шефове – партийните величия седят заедно на масата и лакомо глозгат и облизват кокала. Властта е в техните ръце и те никога и за нищо на света няма да я пуснат. Няма как доброволно да се откажат от рушвети, лимузини, благини, вили, яхти, скъпи и маркови дрънкулки, от възможността да харчат за себе си парите на данъкоплатците. Не е възможно справедливостта да дойде сама. Още по-малко вероятно е тя да бъде наложена от ДОПГ в ущърб на ДОПГ. Единствената възможност, която ти остава, когато си изправен пред стена, пред сборен отбор от нагли крадци и лъжци като ДОПГ е да вземеш чук и да разбиеш стената.

Сега допегейците ликуват – те остават на хранилката, спасиха се. Те не просто излъгаха, а нагло заявиха в лицето на над 3,5 милиона българи, че някакви си 12 027 гласа не стигат, за да бъде Народната воля задължителна за политическите червеи в Народното събрание. Изродите не схващат, че справедливостта ще бъде наложена така или иначе. И щом не става с референдум, с гласуване и с бюлетини, ще стане с тояги, чукове и винкели. Неизбежно е.

 

Ивайло Зартов, 13 ноември 2016 г.