ivo уеб  Графика: К.Бочев, 2013

На 02 януари 2014 г. творческата ми командировка навърши девет месеца. Доброто възпитание налага веднага да започна с благодарности към сплотения колектив, който се погрижи за престоя ми в хотел „Затвор”.

Качествата на сценаристите не подлежат на съмнения. Това са: доказаният със съдебно решение от 17.01.2012 г. по дело № 4540/2011 г. на СГС блудник, руски почетен консул в Бургас Тонко Фотев и екс-полковникът от КГБ, екс-депутат от Руската Дума и вечна мутра Генадий Гудков. За да подберат най-добрите изпълнители на поръчката, те се възползват от любезното съдействие на бившия руски посланик Потапов. Той провежда задушевен разговор с екс-главния инквизитор Борис Велчев, по-известен като г-н „вечното нямане на доказателства за корупция по високите етажи на властта”. Паметната среща е документирана услужливо от векепист (прокурор от ВКП Тр.Трайков) в стил брутален неосъветизъм  – другарят Велчев е провел среща с отговорни другари дипломати от съветската братска страна. На другарите да се окаже пълно съдействие. Всеки български кривосъдник е длъжен да им слугува безпрекословно. Ако другарите пожелаят някой български гражданин да бъде убит, за по-сигурно първо да се удави, след това да се обеси и най-накрая да се разстреля с минимум 20 контролни изстрела в главата. В превод на езика на дипломацията, това се събира в израза „да се окаже пълно съдействие” (виж документа тук).

Нататък всичко вече е в ръцете на виртуозни изпълнители следователи, прокурори и съдии. Те сътворяват  поредния си шедьовър. Осъждат управител на частна фирма за безстопанственост и присвояване, без да направят ревизия на самата фирма. Нещо повече – на всички инстанции твърдят, че няма нужда от такава ревизия на фирмата, всичко било доказано!?!?

Както си му е редът в края на този отчет ще можете да прочетете пълния списък с имената на талантливите изпълнители на поръчката:  Дърмонски, Маджаров, Георгиева, Тонева… Звезден творчески колектив, благодарение на който вече девет месеца имам всичко необходимо, за да пиша. И резултатите не закъсняха. Успях да забия около 120 къси пирона, като същевременно подготвям и един по-дълъг, по-здрав и по-дебел. Определено творческата командировка е успешна и ползотворна.

Тук му е мястото да благодаря и на новия шеф на светата инквизиция, другарят – господин Цацаров. Много го бива да се прави, че не е ни лук ял, ни чесън мирисал. Има и друг вариант. Напълно възможно е другарите дипломати от съветското посолство да са го посетили и него. Нищо чудно, чарът им е неустоим, така или иначе. Стига толкова за тия юнаци.

През изминалите 270 дни имах страшно много поводи за радост. Средната читаемост на материалите достигна 20-30 хиляди души. Някои надхвърлиха и 50 хиляди прочитания. Вашите коментари ме зареждаха с енергия. Буквално ме блъскаха към химикалката. Истински щастлив бях да виждам как все повече и повече хора се обединяват, за да дадат отпор на шайката от олигарси, местни феодали и корумпираните им слуги – политици и магистрати. И как бандитите от ДОПГ  (Държавна Организирана Престъпна Група) се гърчат. Симулират, че се борят сами срещу себе си. Опитват се да ви разделят, да ви уплашат, да приспят желанието ви за справедливост и възмездие. Но не успяват. Вече не могат да се скрият в тъмнината и от там, от мрака да продължат с геноцида над българския народ.

Доволен съм от творческата командировка. Благодарение на нея виждам кристално ясно пълчищата от изроди, откраднали България и узаконили грабежа и армията от въстанали свободни и смели български граждани. Робството свърши. Победата над надуваемите кукли, набедени за политици, престъпниците в тоги и техните господари е неизбежна.

Весела Коледа и Честита Нова Година на всички приятели! А творческият колектив да се стяга в кръста! Диетата от справедливост и възмездие е гарантирана.

Ивайло Зартов, х-л Затвора, София

 

Творчески колектив – изпълнителски състав:

Съдии:

Захарин Захариев, Даниел Марков, Георги Кошничаров, Петя Георгиева, Мария Тончева, Николай Дърмонски, Емилия Нашева

Съдебни състави:

Валентин Недялков, Васила Кофинова, Снежа Драгиева, Светла Цолова, Събина Христова, Тошко Стойчев, Пламена Маринова, Иван Иванов, Галина Тодорова, Капка Костова, Пламен Петков, Румяна Казларова, Асен Гюзелев

Прокурори:

Димо Маджаров, Галина Колева, Милена Досева, Кремена Стефанова, Красимира Колова

Следователи:

Теньо Гайдаров, Елица Вълкова и др.