main-profile-image

По случай деня на Съединението на България две звезди от различна величина решили да се съединят. Българската звезда Боко-Боко и американската звезда Памела Андерсън излезли с обща декларация за борба. Боко-Боко щял да бори контрабандата, корупцията по високите етажи на властта и бандитизма в България, а Памела щяла да се бори срещу порното!

За първата персона от звездния тандем това не е нищо ново. В „Гугъл” лесно могат да бъдат открити десетки и стотици Бокови закани-обещания за люта битка против себе си. Обаче при бившата порно звезда Памела случаят е по-различен. Тя за пръв път декларира, че ще си посегне. Забелязват се известни разлики в изявленията на звездите. Докато Боко-Боко с привичната си скромност ограничава борбата си само в рамките на роден Абсурдистан, то Памела ще мачка порноиндустрията в световен мащаб. Естествено, тази неравнопоставеност е неприемлива за нашия юнак и той в най-скоро време ще пренесе епическата си битка по цялата земя. А в близко бъдеще войната срещу корупцията и контрабандата ще бъде пренесена и по останалите планети из космоса. С това смайващите новини не свършват. От звездния щаб протече инфорнация, че връзката между Боко-Боко и Памела Андерсън е консумирана. Вече са в ход залаганията какво ли ще се пръкне и как ли ще го кръстят? Световните букмейкърски агенции дават най-големи шансове на името Порно-Контра-Банда, което е унисекс – и за момче, и за момиче.

Докато се възхищавах на звездния дует, от Благоевградската полиция удари мълния – за обидни думи срещу Боко-Боко бил арестуван някакъв бизнесмен. Хмм, за същото трябва да арестуват около 2 600 000 български граждани, които според статистиката са под прага на бедността. Те със сигурност го псуват денонощно. Виж, защо щефа на фирма „Агромах”, която печели от търговете за изграждане на пътища стотици милиони, ще тръгне да попържва наш Боко, това е загадка!? Памела, като чула за скандала, страшно се ядосала. Веднага скочила да защитава половинката си. Изпъчила силиконовите цици и тръгнала в атака. Потресаващи събития!И нямат край… Няколко второстепенни звезди от родната порно индустрия обявили, че ще рипнат на Боко-Боко. Гоце Първанов, Румен Петков и Ивайло Калфин, пренебрегвайки факта, че буквално до вчера мачкаха чаршафите зедно с Боко, сега щели да го борят на някакви президентски „избори”. Напреднала форма на деменция или скоротечна амнезия им пречи да си спомнят съвместните оргии. Старите чанти са си купили по една тубичка нов лак и се лъскат неуморно. Други пък порно актьори, дето се наричат сами себе си „патриоти”, без изобщо да излизат от спалнята на Боко-Боко и те щели да се борят срещу него на същите „избори”.

Има нещо много иновативно в това „патриотично” борене. Позата е „партер изотзад”, тоест надупени и на колене. Явно имат намерение да го спукат от чукане. Това обаче взривило Памела Андерсън и тя решила да започне наказателния си поход срещу порното в България. Нападнала всички бг политици, без изключение и им обявила свещена война. Джихад до дупка.

 

Ивайло Зартов, 02 септември 2016 г.