13690817_858592924271668_2535964864134164979_n

Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева и техните авери ще ни защитават от бандата „Наглите”. Чудесно! А кой ще ни защити от бандата на „ултра-хипер-мега-супер Наглите”, в която Б.Б, Цв.Цв. и Ц.Ц. са видни играчи? Наглите могат да отвлекат някой наш близък и да поискат откуп за него. Супер Наглите от ГЕРБ, БСП, ДПС, НДСВ, ДСБ, СДС, Обединени тарикати, Деформатори и т.н. отвлякоха цялата държава. Ограбиха труда на нашите родители, нашия труд, живота на децата ни и на все още неродените техни деца. Поколения български граждани бяха погубени от престъпниците, прикрити като партийни функционери. И какво? Кой ще ни донесе възмездие? Кой ще ни защити от бандата на Борисов, Доган, Станишев, Гоце, Костов, Далавери, Болен, Цацаров и компания? Наглите режат уши и пръсти, за да им се плати. Супер Наглите извършват Геноцид над българския народ, докато пресипват държавата в частните си сметки.

Според данни на Евростат над 2,5 млн. българи не могат да си плащат ежемесечните сметки и не могат редовно да се хранят! Над 2,5 млн. български граждани гаснат като забравени свещи в  Родината си. Унизени и смазани от безскрупулната банда на Супер Наглите властимеющи слуги на Народа. Докато ни облъчват чрез слугинажните си медии, ДОПГ (държавна организирана престъпна група) продължава да източва данъците ни в бездънните си гърла. Концесии, приватизации, обществени поръчки, многомилиардни външни заеми, които те крадат, а ние и нашите деца ще връщаме. Нямало било пари за лекарства, за болни, за деца, за пенсионери, за нови работни места…, за нищо няма пари. Ами как да има? С какви пари синът на Гоце Първанов стана собственик на 5-звезден хотел? С какви пари са вдигнати хотелите, голф-игрищата и палатите на приятеля на Бойко Борисов – Валентин Златев? С какви пари жената до Бойко Борисов – Цветелина Бориславова стана банкерка и собственичка на ”Пампорово”? Ами 14-те хотела на бившия финансов министър Милен Велчев и брат му Георги, парите за тях откъде дойдоха? Другарката Масларова, как от социален министър се превърна в социална милионерка? И още, и още, и още… Списъкът на чудодейно забогателите паразити е дълъг. Все слуги на Народа, наблъскали търбусите си с Народната парá. Дори „дребните” шест апартамента на Цветан Цветанов. Защо екс-шефът на НАП Краси Стефанов отказа да оповести имената на 4-те фирми, които са изплащали хонорари на бившия вътрешен министър? Какво пък чак е толкова тайно? Ами ако се окаже, че тези фирми са печелили обществени поръчки?

В изключителен супер нагъл стил допегейците обикалят подведомствените си телевизии и ни облъчват с приказки за правосъдие, законност и възмездие!?! Те, най-големите престъпници в историята на България, тези които откраднаха България. Бандитите, които направиха България най-бедната, най-корумпираната и най-нещастната държава в Европа, нагло ни лъжат, че са загрижени за нас!?!

Въпросът не е: Кой ще ни спаси от ДОПГ? Ясно е, че никой няма да ни поднесе на тепсия справедливост и възмездие. Ние сами трябва да извоюваме свободата си. Ние можем и трябва да поемем отговорност за живота си. Въпросът е – как да отвоюваме държавата от ДОПГ?

 

Ивайло Зартов, 02 юни 2017г.